مسئول کمیته استعدادیابی فدراسیون دو و میدانی خبر داد/  مسابقات استعدادیابی مناطق 6 گانه کشور برگزار می‌شود

علی فهیمی مسئول کمیته استعدادیابی فدراسیون دو و میدانی از برگزاری مسابقات استعدادیابی مناطق 6 گانه کشور در اواخر تیرماه خبر داد.


علی فهیمی مسئول کمیته استعدادیابی فدراسیون دو ومیدانی در این خصوص اظهار داشت: « هدف از برنامه‌ریزی و برگزاری مسابقات استعدادیابی دو و میدانی در مناطق 6 گانه کشور، شناخت استعدادهای برتر در راستای تقویت بدنه تیم‌های ملی رده‌های پایه است. استمرار بر امر استعدادیابی در مسابقات مختلف استانی و کشوری و همچنین معرفی آنها به مربیان تخصصی در اردوهای آماده‌سازی، اولین گام در راستای پشتوانه سازی برای تیم های ملی است.» 

مسئول کمیته استعدادیابی افزود: « سال آینده مسابقات دو و میدانی قهرمانی نوجوانان آسیا برگزار خواهد شد و باید از امسال در تدارک شناسایی استعدادها برای تشکیل و اعزام یک تیم قوی به آن مسابقات باشیم. فرآیند استعدادیابی در مناطق 6 گانه با توجه به برگزاری مسابقات در مواد منتخب در دو رده سنی نونهالان و نوجوانان( در هر دو بخش دختران و پسران) صورت خواهد گرفت. ماحصل برگزاری این رویداد که در روزهای 25 و 26 تیرماه در سراسر کشور پیگیری می‌شود؛ یقیناً کشف استعدادهایی خواهد بود که بخش زیادی از تیم ملی نوجوانان را در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا (2027) تشکیل می‌دهند.»

وی افزود: « پس از برگزاری مسابقات مناطق 6 گانه کشور، برنامه داریم که دو مرحله مسابقات جایزه بزرگ در همین رده سنی با حضور برترین ها نیز برگزار کنیم. مسابقه ای که قرار است ضمن ایفای نقش انتخابی برای تشکیل تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا، به ایجاد انگیزه در میان آینده سازان دو و میدانی ایران کمک کند.»

فهیمی در پایان  گفت:« هیأت‌های دو و میدانی استان‌ها در این رویداد نقش مهمی را ایفا خواهند کرد. شناسایی ورزشکاران منتخب و اعزام حداکثری از هر استان به مسابقات استعدادیابی، مراحل کشف نخبه‌ها و پرورش آنها برای تقویت بدنه تیم‌های ملی رده‌های پایه را آسان‌تر می‌کند. به همین منظور امیدوارم شاهد برگزاری مسابقات پرشوری از حضور آینده سازان دو و میدانی ایران در سراسر کشور باشیم.»

@iranathleticsir